keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Hääkukat

Huhtikuulla olin käymässä Suomessa ja vietinkin siellä lähes koko kuukauden, jonka aikana näin paljon perhettä ja kavereita, ja ehdin myös ihanan paljon viettämään aikaa siskolleni juuri syntyneen tyttövauvan kanssa, sekä myös tämän tyttövauvan kolmen isoveljen kanssa.
 
Suomessa myös hääjutut etenivät mukavasti. Huhtikuun aikana kävin hakemassa morsiuspukuni, joka sattui saapumaan liikkeeseen sopivasti juuri kun olin Suomessa. Olin odottanut, että mekko voisi saapua vasta kesäkuussa, sillä tilatessani sitä, liikkeessä sanottiin että siinä voi kestää jopa 6 kuukautta. Askartelimme myös siskoni ja äitini kanssa pöytäkoristeita häihimme, ja kävin suunnittelupalaverissa hääkukista.

Alkuvuoden aikana lähettelin tarjouspyyntöjä monelle eri kukkakaupalle Tampereella. Laitoin sähköpostiin liitteeksi muutaman kuvan sen tyylisistä kimpuista, joita olin ajatellut. Kukkakauppojen hinnat eivät minusta eronneet kovin paljon toisistaan, kimppuni hinnaksi arvioitiin lähes kaikissa liikkeissä noin 150 euroa. 

 
Näiden kukkakauppojen joukossa ei ollut kuitenkaan sitä liikettä, josta lopulta päädyin ottamaan meidän hääkukat. Kuulun facebookissa Team Bride -nimiseen ryhmään, joka on Tamperelaisille tämän vuoden morsiamille tarkoitettu ryhmä. Siellä luin keskustelun, jossa muut morsiamet olivat keskustelleet kukkakaupoista, ja paljon hehkutusta sai Helmivillakko - niminen kukkakauppa. 
Päätin sitten laittaa Helmivillakkoon vielä sähköpostia, vaikka olinkin jo mielessäni valinnut toisen kukkakaupan. Sain helmivillakon Erikalta heti samana päivänä iloisen ja ystävällisen vastauksen, jossa hän myös ehdotteli kaikkia kukkia mahdolliseen hääkimppuuni. 

Nopea päätyminen Helmivillakkoon johtui kahdesta syystä. Ensimmäinen oli se, että Erikan asiakaspalvelu oli niin ystävällistä, että se kiinnitti huomioni heti. Toinen syy oli Helmivillakon Instagram sivut, jossa on paljon kuvia erilaisista kukista ja kimpuista, ja niiden kukkien tyyli miellytti minua kovasti. Tämän postauksen kaikki kuvat ovat lainattu Helmivillakon Instagramista. 



Sovin Helmivillakon Erikan kanssa suunnittelupalaverin huhtikuulle, joka meni todella hyvin. Minusta tuntui, että Erika ymmärsi täysin, mitä olin hakemassa. Kaikki hänen ehdotuksensa olivat mielestäni loistavia. Päädyin tilaamaan Erikalta morsiuskimpun, heittokimpun, Jartsan vieheen sekä pöytäkukkia. 

Muutama päivä palaverin jälkeen sain vielä sähköpostiin yhteenvedon palaverissa sovituista suunnitelmista, joka oli mielestäni myös kiva juttu. Kaiken kaikkiaan Helmivillakosta jäi siis todella positiivinen kuva, ja uskon, että hääkukkamme ovat varmasti upeat! 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti