torstai 18. toukokuuta 2017

Häämatka: Check!

Vihdoin saan sanoa, että meillä on varattuna häämatka! Se on jotenkin ollut kauheen iso ongelma jo pitkään. Kirjottelin jo aiemmin, että tarkoituksena meillä oli tehdä joku reissu Suomessa, koska ollaan vähän aikaa sitten molemmat vasta palailtu Suomen kamaralle.
Tutkittiin yhdessä paljon vaihtoehtoja, ja kulutin myös päivisin yksin melko paljon aikaa erilaisien vaihtoehtojen punnitsemiseen, mutta oikein mikään ei koskaan sytyttänyt. Jätettiin asia usein hautomaan ja sitten palattiin asiaan taas jonkin ajan päästä. Tulos meillä oli kuitenkin aina sama. Jotkin ideat herätti fiiliksen: "tonne nyt vois mennä" tai "toi vois olla ihan kiva", mutta kumpikaan meistä ei saanut tunnetta: "Tämä se on! Tänne mennään!"

Varovasti ruvettiin sitten puhumaan, että mitä jos se Suomi ei olisikaan rajana. Eurooppaanhan lentää nopeasti, ja Euroopassa on moni kohde tosi kiva kesällä. Pohdittiin monia Euroopan maita, mutta jotenkin meitä kiehtoi ajatus siitä, että maa olisi molemmille uusi ja kokematon. Harkitsimme jonkin aikaa Portugalia, siellä meistä kumpikaan ei ole käynyt. Kohdemaaksi valikoitui lopulta kuitenkin Espanja. Jartsa ei ole koskaan käynyt Espanjassa, ja itse olen käynyt vain Kanariansaarilla, mutta en ikinä Manner-Espanjassa.



Aluksi harkitsimme pitkään Barcelonaa ja tutkimme erilaisia hotellivaihtoehtoja siellä. Häämatkalta tahdoimme kuitenkin enemmän rantalomaa kuin kaupunkilomaa, eikä Barcelonasta löytynyt mielestämme hotellia tähän tarkoitukseen. Itselleni on aina kovin tärkeää, että hotellin allas-alue on viihtyisä ja riittävän iso. Hylkäsimme sitten ajatuksen Barcelonasta ja etsimme muita kohteita Espanjassa. 
Häämatkakohteeksemme valikoitui Costa Brava! Costa Brava sijaitsee Katalonian rannikolla, Barcelonan pohjoispuolella. 


Hotellimme Costa Bravassa on ihan meren rannalla ja hotellissa on myös kylpylä. Täydellinen paikka rentouttavalle ja ikimuistoiselle häämatkalle. Hotelliltamme on matkaa Barcelonaan noin 100km, joten on mahdollista viettää myös yksi päivä kaupungissa, jos siltä tuntuu. Ihanaa, että asia on nyt kunnossa, ja häämatkasta tuli lopulta näin ihana!





1 kommentti: